Nässpary & manligt med bål!

Nu är det kväll, ja väldigt tidig kväll men barnen är i sägn och jag ska ha en stund för mig själv innan jag också kommer att hoppa i bingen.

Problemet med middagen löste jag till slut och det serverades helt enkelt en vanlig måltid som bestod av stuvade makaronen och stekt falukor, det var mer än uppskattat av barnen. Efter den här superba måltiden tog vi oss ut en stund, jag tog riktning mot soprummet för att lämna av lite gamla matrester och annan förbrukningsmaterial som tar plats och luktar illa i sopskåpet.

Satt ute en stund i blåsten men valde sen att gå in igen, Noel kom en kort stund därefter och ville vara inne en sväng. Så då tog jag fram memory och vi fördrev tiden med att spela en stund. Under denna fantastiska spännande omgång ringde Ida och frågade om hon och Siri fick komma upp en stund. Så ¨då satte jag på kaffe och gick ut för att leta upp Liam som var i full gång med att leka med andar barn på gården.

De kom och tiden rusade iväg och klockan slog nästan 18, de skulle fara hem och jag gjorde ett ryck med lite kvällsmat, dusch, tandborstning och sägnen. Nu väntar jag på att de ska somna, tror Liam har gjort det men lille Noel är som vanligt på hugget.

Fick ett mess från kärleken min att det var dags att göra det traditionella bålet på hyttan. Vädret ser ju helt underbart ut och de verkar som om det har det toppen bra där uppe. Jag vet inte vad det är med män och bål? Men jag tror att det är en del av deras manlighet, eller rättare sagt att de tror det är en del av deras manlighet…

alt

Thomas ringde nu under min lilla stund jag sitter och skriver och frågar vad vi gör. Jag sa att de små har jag lagt och jag sitter här. Va, har du redan lagt barnen? Säger han förvånande… Mm tänkte jag snabbt men sa inget..Hur många gånger har jag sagt att de ska upp halv sex på morgon för jag jobbar till 17 och det innebär att de ska vara på förskolan i nästan 11h. Det är som bortblåst, han är ju på gutte tur och då är massa måsten och vardagen helt borta för min lilla kärlek.

Nu ska jag gå och ta mig en dutt nässpray för det håller på att korka igen totalt. Ska även ta lite bricanyl så kan jag andas lite bra genom munnen som jag gör genom näsan efter mitt kära nässpray…

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.