Nästäppa & annat göjs…

 

Nu börjar det kännas över bröstet att jag har hostat i en längre tid. Känns som ett tryck över bröstet men jag tror att det beror på att det bli någon slags träningsvärk, men det är bara vad jag tror. Har nog lite feber men vågar inte kolla efter för då blir jag nog förmodligen mer sjuk bara för att jag får fakta.
 
Så jag tar en Alvedon då och då, lite hostmedicin från barnens flaska och en puff från bricanylen. Sen ler jag och kör för fullt för att orka med hela dagen. Nu har kvällen kommit och jag känner mig trött, men inte så trött att jag kan gå och lägga mig än. Det är väl ändå märkligt?
 
Är super nöjd för nu har Liam en jätte fin vinter jacka för i år. Skickade bud med svärmor Gunnel och hon fann en som jag tyckte var läcker. Ja, Liam med han vart jätte glad och frågade om han fick sova i den… Men det tycker jag väl inte är så lämpligt för så varm som han bruka bli så skulle ha väl vakna upp i en pöl… hehe
 
Thomas kom hem efter en lång dag och med ett litet leende och en puss på pannan. Ja, han är rädd för mina förkylningsbaciller för det vankas ju en gubbar resa till hyttan i morgon natt.
 
Har fått lite hjälp med barnen de dagar Thomas är borta det är jag jätte glad för. Outi skulle försöka att hämta upp barnen på måndagen så det inte blir så lång dag och på tisdagen sa Kamilla att hon kunde ta med sig de när hon hämtar upp Noah. På onsdagen när jag ska på jobbet på eftermiddagen/kvällen kommer Catharina upp och hjälper mig och då hjälper Eva Catharina med att hämta upp Victoria. Det blir lite pyssel med att få ihop det men jag tror det löser sig och jag hoppas att jag blir ännu piggare!
 
Svärfar och svärmor var förbi här efter hemresan från torpet. Jag är så glad och så tacksam för allt de gör för oss där nere. Tusen tack, finns inte ord för hur glad jag blir. Jag vet att Thomas är jätte glad för det med för det är hans största dröm och avkoppling torpet. Där släpper han allt och kan koppla av, där får han ny energi för att orka med allt jobb och stress som är här hemma i verkligheten.
 
TACK!!!!
 
alt
Nu blir det att gå och leta upp mitt nässpray, känner en snabb kommande täppa som är på väg att lägga sig i vänster näsborre…
 

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.