Något att se fram mot…

Då var resan till Turkiet över och den väntan över. Lite tråkigt att det är över för nu har jag inte det att längta till och blev lite deppig…

… Men den deppen var inte långvarig för jag kom på att jag har ju en hel del att se fram mot och längta efter i alla fall. Först ut är ju det stora bröllopet för Susanne och Joakim som kommer nu i juni och sen är det faktiskt inte långt kvar till vår semester och det ser jag fram mot.
En semester som för min del kommer vara först i 5 veckor och fyra av de tillsammans med Thomas. Sen går jag in och gästspelar på jobbet i fyra veckor för att sedan ha två veckor till och första veckan där åker vi till Danmark med familjen Silvert och det ska bli kul. Barnen pratar mycket om Danmark och Legoland.
Men de första fem veckorna ska bli så skönt, ett stort break från allt och ladda alla batterier till fullo nere på torpet där allt är så himla gott. Där kan man lulla omkring, ta sig ett dopp vid varmare dagar och grillen den står framme hela tiden. Rensa lite land, gå skogen och leta svamp, klippa gräs eller bara vara…
Så nu är jag genast på bättre humör när jag har något att se fram mot… Härligt!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.