Något bättre…

Nu har jag pratat med gubben min igen för första gången jag ringde idag var det inte möe med han. Ja, han var en typisk man som har fått en förkylning och då vet de flesta vad jag menar med det…

Men jag sa till Thomas att gå upp och ta en Alvedon, nu lät jag precis om vårdcentralens telefonister… Vänta en stund och gå sen upp och ät så ska du se att du känner dig bättre. För en gång skull lyssnade min käre make på mig och nästa gång jag ringde så var han både piggare och gladare.

Tänk vad detta lilla piller ”Alvedon” kan göra susen, det kanske är så ändå att det är ett mirakel piller. För ska man tror på telefonisterna på vårdcentralen så verkar det som om de är sponsrade av Alvedon. För det hjälper mot allt till och med yrsel det har jag fått erfara när jag ringde en gång…

Nu har jag både läst JP, ätit frukost, gått ut med soporna, ja jag till och med sorterade upp dem och sen har jag tagit mig en koppa kaffe och ska ta mig kraft att bädda sängen. Inte dåligt va och klockan är bara 10.10. 

Undrar hur det går för Calle Carlzons trädgård, jag följer Calles Twitter på Facebook med spänning. Kommer det att regna eller hinner Calle med att finslipa lite på häcken. Ja då menar jag inte Häcken som i rumpa utan häcken, den som växer. Fast växer gör väl alla häckar nu för tiden, undra om det har med åldern att göra det med. Det ska jag fråga Outi när hon kommer hon är inne på det här med vad som kommer med ålder. Ibland vet jag inte vad hon talar om för jag är inte gammal, vadå ålder?!?!

Jag kan inte skapa mig en föreställning om en människas liv om jag inte känner till några av de misstag hon begått. Det är misstagen som avslöjar vår sanna personlighet.

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.