Några kalas & några år äldre…

alt

Tack Outi för att du agerade värdinna på de tre små kalas barnen! Hoppas vi kan ses snart igen även om det inte är kalas som hägrar utan en slät kopp kaffe är inte dumt det heller…

altalt

Idag var vi ju på kakas i Nässjö hos Alexander som då fyllt 5 år. Detta slog vi ihop med Lukas som har fyllt 6 år och Lukas passade på att fira Noel som har fyllt 4 år. Det var ju perfekt att vi kom på att slå ihop det hela så alla slapp åka runt till varandra och kalas hela månaden ut. Så en 4 en 5 och en 6 åring det var perfekt.
altalt
Liam, Linn och Felix var lika nöjda över att inte bli firade, de fick ju leka och även testa på den berömda fiskedammen som är en barns dröm. Tänk att slänga över ett snöre med en klädnypa på och när man drar tillbaks så hänger det en påse godis. Kan ju inte bli bättre, fast den här gången kom den en och en annan sko på kroken innan godiset fastnade på nypan.
altalt
Tommy agerade spel nisse en stund och de små flockade runt han som en magnet. Linn fick en liten cruch på Tommy så Outi få se upp så hon inte bli brädad. Linn var och petade på Tommy hela tiden och inte rädd alls. Ändå nästan första mötet, men det är väl som det gamla ordspråket ”kärlek vid första ögonkastet”.
altalt
Vi vuxna softade lite i soffan mellan de gånger man fick agera domare över någon leksak eller en liten godisbit som hamnat i fel händer. Fast det måste jag ändå säga så många barn på en mindre yta gick jätte bra. Så kul har de små liven haft!
altalt
Fast tittar man noga på korten ser det ut som om det bara är de manliga som softade i soffan när jag tänker efter. Har ett vagt minna av att de kvinnliga tre små skönheterna var ute i köket och såg till att det fanns saker att stoppa i magarna små… Ja inte våra magar utan de andras magar alt
altalt
Tiden går fort när man har kul och så även idag. Efter tre timmars kalasande med massor av lek var det dags att tacka för oss och bege oss hemåt mot våra marker igen. Den berömda gräddhyllan. Där hoppade jag och Liam av för att gå in och börja lite med tomtegröt som vi senare skulle bjuda familjen Strandqvist på.
altalt
Thomas och Noel gjorde ett försök på att få lämna tillbaks den nya dammsugaren men det gick inte som jag befarade innan. Men det var ju värt att testa som Thomas sa för vi kan ju inte få mer än ett nej. Så nu sitter vi här med en ny dammsugare och är det någon där ute som läser detta och önskar köpa den så hör av Er fort, jätte fort!!!
 altalt
Thomas lurade Felix och Liam att om de la sig på spik mattan utan tröja så skulle även han göra det. Lättlurade små barn säger jag för inte så jag någon Thomas som drog av sig tröjan och visade sin brunbrända tvättbräde mage inte… Nej det var bara två små glada, ja en trött och en piggelin. Felix såg allt lite trött ut men Liam var det fart på hela dagen. Kanske inte när vi åkte hem då för då somnade Liam innan vi var utanför Nässjö gränsen…
 
Tack och hej, leverpastej!
En diplomat är en man som kommer ihåg en kvinnas födelsedag men glömmer hennes ålder.
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.