Några ”OJ” idag!

Oj, oj, oj…

Nu är det många OJ här!

Oj, nummer ett… Tre dagar har gått sedan semestern var över och jag lever och känner mig (oförskämd pigg som en del kallar det, fast jag tycker man ska vara glad) pigg och på den vakna sidan.

Oj, nummer två… Min man som är född syntare har under åren släppt in en del av den musiken jag gillar. Den kanske lite mer hårdare, i alla fall om man jämför med synten. Och igår kom han och sa att han har hittat en favoritlåt som han nu spelar om och om och om och om igen. Gruppen… Three Doors Down, så långt i från synt man kan komma och det som gör mig överraskad är att han har hittat den utan att jag presenterat den för han. Ja, det är jag som får han att gilla just det där lite tyngre, bra, bra, bra tycker jag!

Oj, nummer tre… Min fina vän har äntligen tagit sig i kragen och skaffat sig en blogg. Nu kan det hända att hon till och med skaffar sig ett eget domännamn, Thomas var snabb och kollade lediga till henne. Här kommer några av förslagen han hittat åt henne som inte var upptaget. rövsvett.se eller varför inte finnen.nu och lite mer seriöst då ojala.nu. Dessa två när de kommer ihop, de har lite under bältet humor Outi och min kära make. Däremot så har jag och Tommyboy (Outis livskamrat, kärlek och allt annat) lite mer mogen humor. Vi två kan skratta åt det här: Känner Du bröderna Kadan? Nej, vad vad heter de? Knut och axel Kadan…. Hahaha…

Men än så länge har i alla fall Outi en hemsida tills vidare som heter: http://ojala.hemsida24.se/

Ja, så Ni förstår varför det finns lite OJ för mammarika idag…

Nu ska jag ojja mig i säng, det är ju arbete i morgon med!!!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.