Nähä, lite slötitt på TV innan det bär av kanske vore skönt?!

Jaha, det sägs att det är mitten i veckan eller den så kallade lillördagen idag, vet inte om jag håller med om detta?!?! Inte det sistnämnda i alla fall då min kväll inte blir direkt party-likt som en lördag annars kan vara. Näe, min onsdag mitt i veckan kommer jag tillbringa i gruvan. Men för Er andra där ute kanske det är den där goa lillördagen som Ni så väl behöver…

Vad händer?! Tja, inte så värst mycket… Inte för min del tycker jag då det är gruvan som tar den mesta tiden. Liam, Noel och Thomas hinner ju umgås en stund på eftermiddagen och kvällen, jag är ju inte hemma. Nu är jag hemma så här mitt på dagen, men då är inte de andra hemma. Så därav händer det inte ett jota för tillfället.

Var trött idag, men tänkte att det är ingen ide att somna om efter att jag skickat iväg barnen till skolan. Så jag gick en runda med Stella i det sköna vädret. det var uppskattat, det nosades hej vilt på vartenda liten tuva som hon kom åt. Har ju även Seppo här då matte är på möte, så det blev väl några liter som rann ut i naturen då Seppo ska markera hela gräddhyllan.

I måndag så han jag i alla fall köpa mig ett par nya dojor, det var välbehövligt då jag traskar många steg när jag jobbar. Hittade ett par fina Salomon som även var Gore-Tex, kan inte bli bättre ju. Så nu kan höstregnet komma så mycket det vill, mammarika är rustad!!!!

Ser fram mot den riktiga lördagen, då ska jag gå på en Nikon-utbildning. Kul med lite uppdatering och kul med en lite start inför nästa utbildning som Ida och jag ska gå på. vi har anmält oss på en 5 veckors utbildning med ”Fotografering” i fokus med systemkamera, det ska bli så himla skojigt!

Nähä, lite slötitt på TV innan det bär av kanske vore skönt?!

Jag tester…

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.