Nähäpp… By, By friends!!

Halleluja!

Jag har klarat av tre långa dagar i gruvan, det känns i hela kroppen och hjärnan för den delen med. kanske till och med mer i hjärnan än kroppen, orkar inte känna efter då allt är en kraftansträngning just för tillfället.

Ledig dag i morgon, härligt! Den första delen av min lediga dag ska jag tillbringa liggandes då kroppen min kommer ifatt och kanske läker undan lite värk. Men efter det så är det full fart fast då gäller det mina två fina kids.

Noel har utvecklingssamtal i morgon som jag ska gå på och sen på förkvällen har Liam crawlskolan. Sen så har jag ju Stella med som ska ut och promenixa, men det är mer vårdande för mig än att göra mig mer sjuk. Alltså är Stella lite som en Alvedon, hon tar bort en del av smärtan, kanon!!!!

Nu är klockan snart 23 och det är tid för sängen, ,men efter en sen kväll i gruvan är det svårt att komma till ro när kroppen gör sig hörd av smärta… Fast trött är jag, det rimmar illa ju!

Nå väl, nu har jag kräkts av mig lite och det känns genast bättre. Sen finns det de som har det än värre (positiva mammarika är i farten), kan ju alltid intala mig detta för att se om det hjälper.. (hjälper föga)

Har inte fått krama Liam och Noel i kväll vilket känns mindre bra, saknar dem. Han ju bara se glimten av de i morse innan de gick till skolan. Men i morgon kommer ju jag få lite kvalitetstid, något att se fram mot!

Nähäpp… By, By friends!!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.