Natten var lång… eller kanske kort?!

Urk på burk!

I natt vaknade vi av att Noel grät, den lilla stackaren hade växtvärk i benen. Så Han fick komma in till mig och ligga en stund medans jag låg och masserade benen. Sen utöver det han inte gå på toan så det skedde en olycka i sängen. Thomas fixade sängen och jag fixade Noel och efter en stund så vill Noel åter igen lägga sig i sin säng.
 
Jag kunde verkligen inte somna om, vet inte hur länga jag låg vaken innan jag kunde somna. När jag låg där så började rethostan och sen så började jag fundera på när klockan skulle ringa och det var dags att gå upp. Men jag somnade väl till slut men undra om det var strax innan Thomas klocka ringde för det kändes som om jag precis blundat.
 
Lämnat de små en stund och ska ta tag i lite saker här hemma. Efter förskolan så ska Liams och Noels kompisar följa med hem och mamma Katta så klart. Tänkte bjuda på lite lunch och idag på menyn är det en riktig gormet middag. Stuvade makaroner och köttbullar, perfekt till fyra hungriga barn och två mammor.
 
När Thomas slutar idag ska jag ta mig till Apoteket och köpa ny laktulos till Liam för den börjar ta slut och det vill jag inte. Måste ha ett lager så det inte blir stopp i magen. Annars så blir det en lugn eftermiddag, händer väl inte något speciellt här. Men det kan ju vara skönt det med att bara ta det lugnt. Noel verkade ju inte helt jätte pigg i morse. Tror att han är trött efter nattens bestyr. Men det positiva är väl att Noel somnar tidigt i kväll.
 
På onsdag är det tidigare än tuppen som gäller, då är det en lång dag på förskolan och en lång dag på jobbet både för mig och Thomas.
 
Men nu ska jag sätta på en tvätt…
 
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.