Natti natt..

Sitter Nu här igen, ska snart krypa till kojs för John Blund står vid dörren och strö sin sand!! Jag hoppas att denna natten kommer att vara bättre än förra, för då vart det inte många timmars sömn. Inte för att jag inte var trött men blev störd två gånger och sen var det lögn att somna om.

Det bästa hade nog varit att gå upp en stund, kanske läsa en bok eller titta på tv. Men vem vill lämna en skön och varm säng?! Så jag låg där och tänkte i stället. Ja, vart hamnar tankarna då… På jobb, det är ju konstigt att man inte kan släppa det ens på natten. Man borde få lite natt OB då och då från komunen.

I morgon är jag ledig och det ska bli super skönt att vara på hemmaplan en stund. För sen kommer helgen och då ser man varken familjen eller hemmet. Då är det plikten som kallar igen! Dessa helger, är så trött på dem.

Ja, lite skvaller har jag med ju. Fast det vet nog de flesta här redan som känner till Jönköping. Karlssons Salonger har gått i konkurs, undrar vad det blir nästa gång. De har ju bytt ansikte några gånger nu så finns det så mycket mer att göra där?!

Ja, jag väntar i alla fall med spännig! Undrar vart vi BST:are ska ha After Work nu??? Hmmm det tåls att klura på. Få höra på jobbet nästa gång jag är där om de har något förslag…

alt

Jaja, nog talat om det!

Sov gott alla där ute!!

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.