Nattskiftet är över…

Inatt har nattskiftet varit nedlagt och jag har varit i drömmarnas land, men har inte en aning om vad jag drömt så det betyder nog att det har varit en bra dröm.

Igår när jag badade barnen sa Liam till mig innan han hoppade i att nu satt den ena tanden väldigt löst och att den säkert kommer trilla ut när han bada. Mammarika talade om att den sitter nog där även om man badar…
…Men mycket riktigt hade Liam siat rätt och tanden föll ur, märkligt tycker mammarika men sant. Så då la vi tanden i ett glas och där har den legat hela natten. Men idag vaknade jag av att Liam kom in helt salig för det låg inte någon tand utan nu låg det två guldpengar. Liam var så glad och mammarika vart väldigt trött och glad. Tänk om den där tandfen hade kunnat lägga lite prasslande pengar på min visdomstand jag drog ut gör ett tag sen, det hade suttit gott med lite lyx och glamour…
Thomas är och jobbar och jag inväntar 11 slaget då jag ska lämna över ansvaret på förskolan över mina barn för då är det min tur att ge sig in i gruvan. Men innan det ska jag ge mig ut på lite paketjakt och jag har inte en aning om vad jag ska köpa.
Thomas kom häromdagen och sa att han fyller år, precis som jag inte visste det?!?! Och att han önskade sig något till sin IPhone som jag inte vet vad det är eller vad man ska ha det till men det var säkert jätte bra för dyrt var det med. Talade då om för min älskade make att han har redan fått sin paket och det är ju Buddy Holly som vi ska gå på nästa lärdag, men det hade han glömt att det var det som var presenten från mig och barnen.
Så om jag inte fixar något annat nu tror jag att jag har en liten, liten besviken make för han älskar att öppna paket även om han aldrig kommer att erkänna det. Inte nog med det, vi firar ju 7 år som förlovade i morgon så kanske något litet, litet i morgon med. Borde egentligen ha köpt en vigsel och förlovningsring för Thomas har ju tappat sin… Men, men det är ju lite försent att komma på nu.
Men efter detta i alla fall är det gruvan tills i kväll som gäller och sen är vi lediga tillsammans i helgen och det ska bli gott. I morgon förmiddag kommer kära mor, Mariette och barnen, Kitty och hundarna för att gratulera Thomas och på eftermiddagen kommer familjen Strandqvist och gör en Réunion för de var ju med för 7 år sen…
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.