Nattskiftet!

Trodde aldrig jag skulle vakna till liv i morse när klockan ringde. Natten har varit helt förfärlig och sömn vet jag knapp vad det är eller var i natt…

… Inte nog med att en guldklimp sov oroligt och hade otäcka drömmar det var två som arbetade i skift. När jag väl fått bukt på detta så började maken få en hostattack som aldrig ville sluta. Till slut röt jag till och sa att det var dags att ge sig på hostmedicinen för nu behövde mammarika sömn.
Hoppas på en bättre natt och att det inte kommer en massa otäcka monster på besök här på gräddhyllan, jag kan faktiskt ärligt säga att jag saknar de där dumma trollen som rev och ritade på Noels tapeter. Till och med, de är bättre för då sov i alla fall Noel tryckt när han hade de trollen, men nu har trollen blivit dumma och otäcka… Märkligt!
Idag frågade jag Liam och Noel vad det var för mat de hade fått på förskolan. Liam talade om att det hade bjudits på soppa och Liam brukar verkligen älska soppa så jag sa till Liam att va gott, då åt Du väl mycket?!?!
Nepp, det hade Liam inte gjort och inte Noel heller… Jasså sa jag till Liam var för har Du inte gjort det? Jo det var grönsaker i mamma, sa Liam. Ja, sa jag det brukar Du ju kunna äta…? Men mamma, sa Liam det såg ju ut som en spya…
Idag har jag lyxat igen och fått lämna gräddhyllan, det här är mer än vad jag är van vid. Två kvällar på raken har mammarika fått passerkort till att lämna hemmet, det är inte illa det inte. Idag åkte jag hem till Catharina och satt och tjötade lite. Eva, Siv och Sussi kom med och det har varit en kanonkväll. Har inte haft en tanke på att frosta av varken frysen eller dammsuga hemmet….
Men nu är jag totalt slut och i morgon ska jag jobba kväll så det är nog dags att krypa ner och sova några timmar (om jag får).
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.