Nepp, ingen film här inte!!!

Nej det var inte någon film i kväll…

Ja för när jag väl satte mig till rätta och slängt upp benen och lutat mig mot den goa soff kudden så säger Thomas lite fint… Du vilken kanal är lyxfällan på? 3:an sa jag… Mmm det börjar snart så vi kan inte se på film i kväll!!!

Kom på att det kan ju vara bra för Thomas att titta på detta program ”Lyxfällan” för det verkar som om Thomas har en tendens att följa de i lyxfällan. Ja inte de som hjälper till utan de som handlar..hehe Tänk om det ändå vore skor Thomas var tokig i, då hade vi kunnat gå loss tillsammans och haft gör skoj.

Nu sitter jag hemma och väntar för att få höra om all teknik och dess nyheter och rätt vad det är så har vi en också… Ja, jag behöver ju inte känna att jag inte följer med tekniken, snarare att det går lite för snabbt kanske för jag har inte tagit in än vad det är det där med ”Blue ray” än.

Får väl läsa på det någon dag det regnar och jag har tråkigt. Om jag inte finner ut en bra bok innan då vill säga för då skjuter jag upp det långt, långt bort. Men jag vet en till som vill ha en sådan här PS3 spelare och jag vet då att kärasten säger blankt Nej. Tommy vill ha och Outi säger nej, undra vem som kommer få sin vilja fram?? hehe… ska följa detta med spänning!

Nej det vart ingen film och det vart inget annat heller så det är väl inte så mycket mer att hitta på i kväll utan jag kan nog lägga mig och försöka sova bort hosta i stället!

Ge alla ditt öra, men endast några få din röst.

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.