Nezeril till hands…

 

 Jaha, då har man och snyfta lite framför tv, det kom en och en annan tår. Blir ju löjligt rörd av dessa miljonärer som gör lite gott för de mindre lyckligt lottade utan ekonomiska möjligheter.
Tänk om det skulle komma en miljonär till mig och ge min 50.000 kr, till mig och min familj så vi kan resa eller slappa någon vecka. Det hade jag levt på länge, men som sagt verkligheten är ju så att det inte kommer komma någon fe med lite extra kosing.
Så det får väl bli att gå till gruvan och slita ihop sin förmögenhet på egen hand. Men tur är väl att man har sina drömmar…
Härrom natten så vaknade jag ju av att Thomas väckte mig då jag var så himla arg på han i sömnen för att han inte hade städat. I natt vaknade jag av att han åter igen väckte mig, men nu var jag inte arg.
Thomas hade vaknat av ett läte som han inte kände igen, han fick för sig först att det var en katt i vårt hem och han låg länge och försökte lokalisera vart lätet kom ifrån när han var lite halvt yrvaken.
Det visade sig att vi inte hade någon katt som vi då inte hade vetat om, det var så att min näsa pep varje gång jag andades. Och har man då ansiktet mot hans öra så går det ju inte undvika att höra mitt kattliknade läte.
Efter 20 år med nezeril så har det väl satt sina spår, det täpper igen både på vaken och icke vaken tid. Men efter att bli8 väckt och några sprut upp i snoken så lät jag som en hybridbil, tyst, tyst, tyst…
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.