Nipaxon!

Mammarika tog sig mod till och ringde farbror doktorn idag då det var och är lite tungt att andas. Ja, det gör riktigt ont om jag blir andfådd och hostar jag till så får jag hålla mig för att inte ropa högt ett stort AJ!

Ja, tur var väl att det inte är någon lunginflammation utan helt enkelt en kraftig förkylning som har satt sig lite på luftrören så de är ansträngda och förkylningen gör så att jag gråter på ena ögat hela tiden. Farbror doktorn talade om att det var så trångt i mina kanaler så det måste ta vägen någon stans och då märker jag att det valt att komma ut i vänster ögat så det ser ut som o jag går runt och smågråter hela tiden.

Ja, jag har haft lite att göra i kväll, jag har tittat på när Thomas har jobbat på vårt nya sovrum. Ska bli så kul med nya tapeter och nytt rum då Liam och vi ska byta rum. Liam längtar till att få sitt nya rum och det bästa han tycker med det är att det inte blir lika långt till toan som det var i det gamla rummet… De är härliga de små.

Ja, sen så har jag inte orkat så mycket mer, bara suttit och fotoscrappa en del och suttit i soffan med barnen mellan varven. Snart kanske det är dags för att lägga sig ner igen, ska bara se till att hostmedicinen gör skäl för sitt namn!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.