Nöff, nöff!

 Nu är det över och alla gäster har gått hem. De två högtidsbarnen var nöjda med firandet, pappa fick lite gott och blandat och Simon ett presentkort på en butik med kläder som han älskar.

alt

Sen var lille Frasse med, ett rejält litet knyte. Söt och busig och nöffade lite här och där. Han hade en lite förkärlek att slicka och nafsa i barnens öron. Letade direkt upp gosedjuren på barnens rum för att tugga lite på. Tror att det kliar rejält i munnen. Mariette och jag var ute och gick, eller rättare sagt försökte gå. Frasse är inte alls intresserad av att gå, när han har gjort sitt så sätter han sig och där vill han sitta om ingen bär in han. Tur att de fick en sele av Kitty för då är det lite lättare att dra i han utan att han kräks… Ja det låter värre än vad det är men det är en väldigt bestämd liten Frasse. Han snarkar lika högt som Trevor så Mariette hör ingen skillnad alls när Trevor är borta på jobb.

alt

Barnen är rätt trötta efter fullt ös med kusinerna och mormor, ja Trevor lekte en liten stund med. Det enda de små inte riktigt gillade var tacos färsen idag för jag hade köpt fel krydda till så det blev lite hot, hot, hot. Vuxna tyckte det var gott men de små åt desto mindre kött och mer grön. Fast de blev mätta och nöjda till slut de med.

Nu är det efterarbetet kvar här hemma, disk och annat som har kommit fram under dagen. Tur att jag har en super snabb och effektiv man som älskar att hjälpa till i hemmet. När han sätter fart så blir det klart innan en annan har hunnit blinka och kul tycker han det är med. Vi brukar tjafsa om VARFÖR jag aldrig får hjälpa till med hushållsgörat. Helt otroligt men sant!!!

Det är oklokt att betala för mycket, men det kan kosta mer att betala för lite.

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.