Nöjd med allt, hoppas alla blir glada!

alt

Det finns mycket att titta på uppe på A6 och idag var det vist någon höstmarknad eller böndernas dag på A6 så det var väldigt mycket folk. Men det fanns också massa stånd överallt som butikerna hade och där de säljer all skit som de inte får sålt annars fast nu då med ett reducerat pris. Man blir allt lurad så är det för plötsligt så behövde jag den där lilla skit grejen utan att jag har vetat om det innan. Men kul är det!!!

alt
Men som sagt dagens fynd är jag väldigt nöjd med och jag hittade lite till oss alla här i familjen. Thomas får en tvål som doftar passion så slipper han att ta av min dusch Cream, han vill helst ha fast tvål och nu fanns samma doft och märke som min dusch Cream i fast format. Toppen!!!
altalt
Hittade även Björna Axen silikondroppar som jag bara älskar till mitt hår, mitt gamla börjar ta slut och det var inte Björn Axen så det blev jag glad för att jag fann idag. Till Liam och Noel hittade jag lite skriv och räkneböcker och gick jag med i Åhléns barn klubb så fick jag 20% på böckerna så jag känner mig inte alls lurad av det.
alt
 
Sen till den delen då man kom på att man har ett behov fast men egentligen inte har det så fann jag då en klocka till vårt kök. Denna fina klocka fann jag på IEMS lilla stånd utanför entrén och som sagt det är inte lätt att bara gå rakt förbi. Men nöjd blev jag och så vart det ju 200kr billigare så även där blev det ju en bra affär även om jag inners inne vet att det är skit som de förmodligen inte har blivit av med och nu passar de på att sälja ut detta för blondiner som mig.
alt
 
Men det viktigaste jag glömt att ta upp och som jag vill minnas både i text, bild och minne är min lilla ros som jag fick i fredags av min kära maken när han kom hem från jobbet. På denna lilla fantastiska röda skapelse så fanns det även ett litet kort hängande. Det är så underbart kul att bli bortskämd av sin man och det är så underbart att veta att han tänker på bara just mig.
alt
 
Fick mig en tankeställare innan idag när min kära väninna Alexandra ringde och vi skrattade lite över män och dess teknik intresse, ja hon har en lika dan som Thomas. Så sa hon till mig med sin härliga brytning på tyska: Marika, det är bättre att Thomas tänker på och köpte teknik prylar än lägger det på grannens fru. Ja, det ligger något i det…
alt
 
Efter denna dag på A6 åkte jag och Marie på stan och åt en god lunch på Dal Baffo och därefter hem till min soffa med en kopp kaffe och några filtar på oss medans vi tittade på Svenska Hollywoods frua. Ja, ett ganska roligt program dock att det är en helt annan värld en vad en annan har.
 alt

 

Ett bröllop är en landning som ser ut som en start.
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.