NOEL 2005/10/12

 

NOEL 2005/10/12

alt

Noel, han som alltid är rolig utan at veta om det… Ja så är det många som beskriver Noel och jag kan inte annat än att instämma på det…

alt

Tänk vad fyra år kan gå fort!!

Noels ögonfransar är en kvinnas avund. De är så länga och så fina, Noel kommer att få många damer i sitt sällskap. Noel kommer nog bli charmören av börderna, den lite mer mjuka. Den som gärna testar på att vara lite huslig och bär handväskan åt sin dam. det är inte för inte som Noel kallades för OjjeBellla handväska när han var lite mindre…

alt

Nu är det fyra år sedan Noel kom till världen och jag tycker att tiden har sprungit fram i maratonfart. Jag saknar tiden då Noel låg i min famn och tittade mig djupt in i ögonen, med sina blå små ögon. Nu tittar han fortfarande mig djupt in i ögonen men han kan gå iväg lika fort som han kom fram till mig.

alt

Men när jag vaknade upp så var det första jag så det lilla runda röda ansiktet med de blå ögonen som tittade på mig. Sen minns jag inte så mycket mer förens de kom med han från neonatalavdelningen. Dessvärre kunde jag inte ta han till mig utan barnmorskorna fick sköta om han det första dygnet.

alt 

 

Älskar sig Noel, du är och förbli min lille prins… Lika så min underbara Liam! 

 

alt

 

 

Men det första jag piggnade till och fick lov att resa på mig så tog jag Noel så fort jag kunde i min famn. Sen fick han ligga där på magen och sussa så gott. När det var dags att byta blöjan så fick jag åter kalla på personal. Men tiden läkte även mina sår och jag kunde börja röra på mig och dagen kom när jag fick åka hem.

alt alt

Hem ljuva hem och med detta lilla liv med mig. Så härligt så fantastiskt och fyra år senare så är det lika härligt och lika fantastiskt. Noel bruka be mig ta han i min famn och lägga han som en liten bäbis och sjunga lillen ska sova…

alt

Snart så får jag väl inte göra det mer för snart är han för stor och det blir pinsamt. Men jag tar vara på varje stund som Noel vill vara den lille goa mjuka killen som gärna tar sin mammas hand när vi ska gå någon stans.

alt alt

Tänkte på det senast idag när vi skulle gå till förskolan så ropade Noel: Mamma vänta jag vill ta din hand. Eller när vi sätter oss i soffan så kommer Noel väldigt fort och vill sitta i mitt knä, det är så mysigt och det är så underbart. Underbart är kort så jag vill och ska ta vara på varje minut!!!

alt

 

 

 

En dag när Ni var ute och lekte Du och Liam så kom Liam och Du hem där grät Liam och jag och pappa trodde det hänt Liam något. Men det visade sig att en större kille på gården hade puttat om kull dig med flit och det tyckte inte Liam om och blev så ledsen. Det är då jag blir rörd och nära till gråt när jag ser hur mycket Ni tycker om varandra.

 

alt

Din bror Liam och Du, det märks att Ni är bästa vänner och det är jag så glad för. Ni känner av när någon är ledsen och Ni ta hand om varandra även om Ni bråkar, men det ska ju syskon göra ibland!

 

alt

 

Noel lille vän, lev väl och njut av livet i framtiden så som du njuter nu. Du är en liten livsnjutare och ligger och funderar på kvällarna när Du egentligen ska sova. Du plockar med dina sker och fixar med din musik innan Du kommer till ro. Men det viktigaste innan Di kan somna är att mamma och pappa har varit inne hos dig och kramat om dig, pussat dig och sagt: Jag älskar Dig Noel. Gör vi inte det gråter du tills vi kommer in och gör vår lilla procedur!

 
 Förutom kärlek vid första ögonkastet finns det också kärlek vid första beröringen.

 

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.