Norge, inget internet & skallig!!!

 

Allt klart inför den sista längre trippen denne härliga sommar!
 
Nu har vi packat klart, ja vi tror det i alla fall. Det lär väl märkas om vi har glömt något när vi är där uppe i Norges höga höjder. Det brukar ju vara så att man glömmer  något och man kommer på det när man har kommit en bra bit på vägen och då är det försent att vända.
 
Den här gången kommer jag inte att köpa om det fattas något för det är jag väl troligt vis för snål för. Det är ju super dyrt i Norge och de har så gott om olja att jag inte vill unna de mina intjänade pengar som jag har slitit så för i kommunens kolgruva.
 
Nä, vi får väl gå och lukta skunk ett par dar om vi har glömt lukta gott eller en smör fläck på tröjan, jag är ju redan gift så jag har ju mitt på det torra ändå! Barnen tar väl inte all för stor skada av att vara lite lortiga, de har ju varit själv med Thomas på torpet och då brukar han passa på att inte byta kläder på de varje dag som jag gör… hehe
 
Nä, det ska väl inte vara något annat heller som jag har glömt att göra, det är ju inte en månad vi ska vara borta heller, fast det kommer att kännas som det för det finns inget internet och denna gång menar jag allvar… Det finns inte där upp och vi har inte någon Dong heller som funkar i utlandet.
 
Så det blir varken blogg eller facebook på en vecka.  Men det kommer inte hindra mig från att skriva och spara på Word för den lilla lappen kommer vi att ta med oss. Så blogg kommer men lite fördröjt. Måste ju faktiskt föreviga allt med ord och inte bara med foton!
 
Nu så ska jag krypa i kojs för i morgon ska vi upp halv sju och det har vi eller inte jag gjort på snart två veckor tror jag.
 
Jo en sak till, min man har fått en look a like nu… Jon, jon, jon… Thomas har gått och tjatat om att jag ska Berbera hans huvud med hyvel och inte bara trimmer. Så sagt och gjort så blev det av, helt okej tycker jag men en viss likhet till Jon den lille Norrmannen!!
alt
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.