Nu är mammarika lite trött på de små, behöver nog gå till jobbet…

Nu är det kväll och jag fick i sägn Liam och Noel 18:45, lite tidigt kanske men med tanke på att de ska till fröskolan redan 6:15 så måste de tidigt i säng. Jag själv bör också hoppa i säng tidigt för att orka med den långa dagen på arbetet, har ju liksom haft en tajm Out på nästan två veckor. Det blir så ibland när man får vara hemma och vabba och sen på det vara ledig mellan gångerna. Men som sagt i morgon är det arbete igen och det ska bli skönt.

Dagen har varit bra men i eftermiddag fick jag en sådan där känsla att nu längtar jag ut från dessa väggar och jag var en väldigt trött mamma och en väldigt trött mamma blir då väldigt trött på barnen. Det tär på att gå hemma med Liam och Noel och inte få komma ut och bara vara ”Jag” en liten stund och jag tror att det tär på Liam och Noel med. Pappa Thomas har ju inte varit så närvaranden den sista tiden för plikten har kallat både här och där.
Men det är väl säkert sunt att känna av att man trötta på sina barn och allt tjat och gnat och på det då fixa alla mat, tvätt och annat som bara måste fixas… Men jag behöver nog gå till jobbet för att vila upp mig lite ohc få orken tillbaks så mina små prinsar får en glad mamma igen!!
Idag efter lunchen gick i alla fall jag, Liam och Noel ut till pulkabacken för att tillbringa någon timme i solen och vid backen till barnen glädje. Efter ett tag som kom Katta, Pascal och Teo till backen för att även de ville ut i solen så det blev full lek bland barnen. När tårna började bli kallare än kallas gick vi in till oss och tog fram lite varmt gott kaffe samt saft och några skorpor som fanns i skåpet. Det ekar bland kex och kakförrådet men det var inte någon som klagade på att det bara fanns skorpor att doppa till.
Sen kom pappa Peter och hämtade upp de vid 15 tiden och då fixade jag undan allt som stod framme och störde mig. Och rätt var det va så ringde telefonen och på luren i andra ändan fanns Kamilla som undrade om hon och Sarah kunde komma upp en mini runda så då fick jag slänga på kaffebryggaren en gång till men det var gott med en eftermiddags kopp så jag ska inte klaga…
Nu börja jag bli hungrig så jag tror det är dags att åter igen plocka farm en massa i köket, det är som ett ekorrhjul, plocka fram och plocka bort för att sedan plocka fram igen och så håller det på i alla oändlighet inte undra på att jag blir trött!!!
Tomt huvud ger trötta fötter.
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.