Nu är trollen här!

Nu när jag står här och tittar ut medans jag håller på med den oändliga tvätten så ser jag att trollen håller på att koka gröt. Ja, det är nog ett stor kok med för det var jösses vad det disar på över Bondberget. Kan undra om det stundar för bröllop eller bara en vår fest?!

Jag hoppas verkligen inte att trollen hälsar på inne hos Noel igen för sist så ritade de så fult både på väggen och hans byrå. Så de kan hålla sig där i skogen och jag kan stå och titta på dem från mitt fönster.

Thomas ska ut och cykla lite snart, en liten försmak på vad som komma skall. Japp, nu så är han ombytt och klar för årets första cykeltur, jag hoppas verkligen att hankommer att gilla det. Vem vet Thomas kanske till och möter Annette för hon skulle ut på en tur idag med. Hellre att Thomas möter Annette än trollen för de är inte alltid så snälla, de slickade ju sist på Noel säng när de var och ritade.

Så nu ska jag fixa kvällsmaten hos oss men det blir ingen trollgört här inte om det blir gröt så blir det tomtegört!

Har man störtat från regnbågen, så har man varit på regnbågen.

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.