Nu är det raka vägen till sängen utan att passera GÅ!

En dag i gruvan är över och snart är även kvällen som är kvar slut med… Varför?! Tja, helt sonika för att jag är så otroligt trött och i morgon är det gruvan igen och det vore ju toppen om jag kan hålla mig vaken på jobbet, eller hur?!

När jag kom hem i kväll så hade Liam och Noel fortfarande inte somnat, jag undrar just vad det är med de där små grabbarna? De ska sova vid så sent på kvällen, för det är supertidigt för de och det är långa dagar då jag jobbar kväll som de får tillbringa både i skolan och på fritids.

Idag har det fasen regnat hela tiden. Det regnade när jag vaknade, det regnade när jag var ute med Stella, det regnade när jag var ute med Stella igen, det regnade när jag åkte till gruvan, det regnade när jag började ge mig iväg från gruvan, det regnade under tiden jag var i gruvan, det regnade när jag åkte hem i kväll från gruvan och det regnar just nu i skrivarstund!

Så i morgon vill jag ha en eller två  glimtar om en blå himmel  grått gör mig nästan gråtfärdig om det inte är på kläder för det är ju snyggt med grått…

Nu är det raka vägen till sängen utan att passera GÅ!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.