Nu börjar det…

Nu börjar de riktiga förberedelserna inför helgens fest.

Har inte riktigt kommit ifatt mig än från den förra som var i lördags. Det är ju inte så att man kan ägna sig helt åt saken för det finns ju en massa måsten i mellan allt annat så som, Jobb, barn, hem, man och så sig själv så klart.

Idag hade jag tänkt att efter Thomas slutat i kväll så ska vi sätta igång så det inte rör ihop sig på lördag. Ska börja skriva inköpslista efter maten idag sen så har jag börjat röja lite här hemma. Ja nu är vi där igen, vill ha det perfekt inför alla tillställningar. Det bästa av allt är att vi inte ska vara i vårt hem utan i lokalen, det innebär att inte det inte blir så mycket efterarbete här hemma.

Sliver är avklarat med betalning ett kryss att bocka av. Bolaget är ett måste, helst idag så att man slipper alla fredags törstiga Jönköpingsbor att trängas med. Thomas kör Liam och Noel till Skänninge efter frukost i morgon. Annette kommer i morgon kväll och då ska jag sätta henne i arbete hehe…

Maten ska jag föröka att börja beta av lite i kväll det som går att göra innan. Mamma bakar rosenbröd och det hämtar vi i morgon. Outi hjälper till med viss del och jag tror jag får det i morgon med. Kamilla lovade att göra efterrätten och det får jag hit på lördag. Ja det är bra att portionera ut lite arbete, en bra lärdom är att dela med sig av har jag hört någon vis säga i min tidiga ungdom.

Weeehaa party, party!! alt

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.