Nu ger jag upp…

Kvällen har bestått av att titta lite på tv men det var en del repriser och det är INTE kul. Har även pratat i telefonen en sväng med Marie på stan och det var jätte kul.

Ja vi ska nog börja planera in en spa resa igen som vi gjorde när jag fyllde 35 för det var så kul och härligt. Men det kommer att ta ett tag innan vi kan åka för det är lite som både Marie och jag måste gå igenom innan så att tiden räcker till. Tanken är någon gång i februari och det kan ju passa bra efter helger och när allt är lite mörkt och tråkigt.

Liam somnade som en stock och Noel den lille piggelinen höll på ett tag som vanligt och att kissa, vatten, vad gör du mamma och så höll det på så ett tag. Men nu är det både tyst och mörks så jag förmodar att även Noel träffade John Blund.

 

Om du försöker hitta hem men istället hittar en grop, kan du försöka att leta efter en grop. Då skulle du med all säkerhet inte hitta en grop, vilket skulle vara bra, för då kanske du hittar någonting du inte letar efter, vilket skulle kunna vara precis det du letar efter.
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.