Nu har det lagt sig…

Oj vilket ståhej det var här utanför innan, ja även jag och Thomas blev lite nyfikna som sagt var. Det var kul att se alla springa från sina hålor de låg och ruvade i en söndags kväll som denna. Så mycket folk ser jag sällan här uppe på en och samma gång, det var lite kul.

Till och med de gamle pensionärerna rullade på med sina rullatorer i hög hastighet. Nu sitter jag här bredvid min kära make och lyssnar på lite musik som han har valt från ”spotify” programmet som han har installerat. Han har även gjort något med sin dator och lagt på lite kylpasta i datorn. Det hade jag aldrig hört om innan så man lär sig något nytt var dag även om man är lagom ung och vis som jag är.

I morgon ska jag försöka ge mig på att baka en massa olika sorter. I ett vagt ögonblick lovade jag bort min bak talang inför en studentfest. Jag är personen som håller vad jag lovat så nu står jag här och måste visa hur bra jag är på att baka och inte ska jag smaka på något själv utan ge bort allt. Fast det är hon värd, hon är en snäll och omtänksam vän Siv så detta bak gör jag med glädje.

På fredag blev jag utbjuden på AW och det ska bli skoj, har inte varit ute på länge nu. Hoppas bara det inte uppstår några komplikationer med Liam på onsdag. Fast kvällen blir kort för på lördag morgon ska vi bege oss till torpet för att göra det sista i barnens rum. det ser jag fram mot och sen ta tag i det rum som är tänkt flör mig och Thomas. Där blir det dock mer jobb och slit för vi måste riva ut en gammal kakelugn och det är lättare sagt än gjort…

Men jag längtar med spänning och entusiasm över resultatet som troligt vis blir klart någon gång i sommar om vi har tur. Nu tror jag allt att John Blund står i dörröppningen och kastar sand på mig…

alt

Den som erkänner sin egen dårskap, är på väg mot visdom.

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.