Nu har jag gjort det igen!

Varför lär jag mig inte av mina små misstag! Tror jag dör av pinsamheten!

Har råkat göra samma lilla misstag som jag gjorde härromdagen. Jag har bytt ut L mot K. Ska nu efter detta INTE skriva i något inlägg ”KUL” som då är tanken att jag ska skriva för det blir ju bara fel!

Så här löd det denna gång… En som har gjort en press om sig själv och då ska jag svara lite trevligt och positivt! Svaret nedan är mitt!! alt

”Alltid kuk med händelser i livet!”
Lycka till!
Tittar runt, hamnade här och nu smyger jag vidare…
Ha en bra dag!
//Icka

Och svaret i min gästbok löd:

Nu tittar jag in till dig alt ”Alltid ”kuk” med händelser i livet” stod det i ditt inlägg till mig, tack för ett gott skratt alt alt

 

Ja så nu har jag bestämt mig, jag ska hitta ett annat ord som är positivt i stället för KUL. Typ, roligt, härligt eller något i den stilen. Som tur är tyckte denna för mig OKÄNDA person att det var kul med händelser i livet även då mitt inlägg! Så skönt att mna gjort någon glad i alla fall idag!

Men å andra sidan, vem vet en del kan ju faktiskt tycka att det är just det som ÄR händelser i livet…

Nu ska jag leta efter något ätbart i min frys. För kylen ekar det i så där är ingen vits med att ens försöka hitta något!

 

TjolahoppTjolahej!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.