Nu kommer det snö…

Går här hemma och funderar på om jag ska sätta på lite kaffe?! Tittar ut och vad får jag se, jo det snöar. Inte så dumt med en varm kopp kaffe och sitta här inne i värmen och titta ut på kylan.

Dessvärre får jag inte sitta här och titta ut så länge till, måste själv ge mig ut. Noel ska hem från förskolan kl 15. Fast det ska bli skönt att få dagens första andetag ute även om jag önskade att den innehöll lite mer sol och värme.

Liam och jag har varit kreativa idag. Vi började med att äta lite frukost runt halv nio. Sen gjorde vi oss i ordning, men vet ju aldrig om det ringer på dörren… sen var det dags att ta fram min kära vän Herr Dammsugare och dansa runt en stund. Där efter pockade Liam på uppmärksamhet så då spelade vi memory och vi fick lika många båda två.

Nu tog mitt kreativa huvud fart igen, banankakan jag pratade om igår blev ju aldrig av. Så fram med bunke och visp några bananer och andra små grejer så skapade Liam och jag en kaka. Har inte smaka hur den blev än, den får vänta tills Noel har kommit hem.

Ja, sen har jag spelat lite ZUMA på nätet. Super kul IQ-befriat spel. Bara att träffa massa bollar. Liam ville titta på Mulan så man får passa på.

Ja middagen får vi ju inte glömma bort. Idag blev det en lyxmiddag men det är vi ju värda efter en hårt arbetande förmiddag. Oxfile och kyftpotatis inte illa för att vara på en torsdag!!

Nu så ska jag åter till mina sysslor, måste ju hänga upp tvätten som jag glömt i maskinen alt 

alt

En titt ur en helt vanlig dag hos fam. Jonsson

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.