Nu lite tv!

 

Fy bövelen vilken dag, ja vilken natt… Inte har den förbenade värken släpp men jag har genomlidit dagen i gruvan och tänkt göra så i morgon med… Orka banne mig inte vara sjukskriven för jag har alldeles för mycket inbokat för det.
Men visst har det funnits ljustunder under dagen, jag har ju träffat mina fantastiska arbetskamrater idag och det piggar ju upp en bara det. Sen när väl dagen var slut i gruvan så hämtade jag ju upp mina fantastiska barn.
Men det tog inte slut där i mötet av att jag har träffat underbara människor (jag låter ju som om jag har blivit hög på något religöst inser jag nu) för efter att jag hämtat barnen åkte jag till Katta och Peter så jag fick en kaffe, barnen fik fika och med en massa lek. När klockan väl började närma sig 17 åkte jag och hämtade min saknade make medans barnen fortsatte att leka vidare med Pascal och Teo.
Så visst har dagen kantats av härliga möten och gjort den förbenade värken lite glömd. Nu hoppas jag på en bra natt med sömn så jag är utvilad och någorlunda smärtfri i morgon!
En sak till som jag inte gillar med kyla är att läpparna spricker så lätt när man ler… Och jag har inte lust att gå omkring surmulen halva året för att slippa få en svidande spricka i läppen. Så det är lite som pest eller kolera, le eller sura, spricka eller hel läpp!
Nu lite tv…
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.