Nu ska jag komma ihåg, men vad är det jag ska komma ihåg?!

 

Nu har två bördor från mina axla trillat av och det känns genast bättre… Tänk vad tungt det kan vara att bära en massa ”måste fixas snarast” och nu har två saker blivit avklarade. Det ena var ett telefonsamtal om den lilla magnetkulan som Noel stoppade i sig och nu ska läkaren ringa torsdag så mer kan vi inte göra där till dess. Det andra var?!  Hmm mitt minne, det har jag redan glömt! Vad tusan är det med mig?! alt
Nej, nu måste jag söka på internet och se om jag finner något mot glömska för det här börjar ju bli riktigt skrämmande… URK! alt
Men jag har i alla fall kommit ihåg att ta mig en kopp kaffe så nu sitter jag här och njuter av den samtidigt som jag försöker tänka och det är ju som sagt inte allt för lätt när man är lite blond som jag. I bakgrunden här jag mina tre favvo killar som håller på att dividera om hur sängen ska bäddas eller vad det nu är de tjafsar om och jag måste medge att det är helt underbart att höra dem.
Noel är så stol idag för att nu är det hans tur att åka med mig till doktorn fast han säger fel hela tiden och säger tandläkaren. Hur nu man kan tycka det är kul att gå till någon av dem är för mig ett mysterium… Och det lär nog alltid få vara ett mysterium för det kommer jag nog aldrig att förstå.
Liam han är stolt han med för under tiden jag och Noel är i väg har Katta lovat att passa Liam och det talade Liam om vid frukosten tydligt. ”Mamma idag ska jag vara helt själv hos Katta utan dig, så då måste jag lyssna på allt Katta säger”. Japp, tänkte jag det är sant och tänk om han kunde lyssna på allt jag sa när vi är själva?!?! Det är väl så att barn aldrig kommer lyssna utan göra som en annan gör… Gå sin egen väg!
alt
Thomas jobbar kväll idag så snart är det dags för maken min att ge sig iväg och även idag blir det bussen för han… Blir allt lite full i skratt för Thomas glömmer hela tiden att hans åka buss eller så är det ett litet rävspel att går det så går det med att få ta bilen hehehe…
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.