Nunnan, frun & maken…

 

Så nöjd mammarika det är här på gräddhyllan…
… Det luktar så gott och det skiner så rent, inte ett dammkorn så långt ögat kan nå. Har haft full rulle här hemma idag och när jag stod mitt i det ringde det på dörren, osminkad och dammvippan i högsta hugg öppnade jag och där utanför dörren stod min kära namne Marika. Min kära vän Marika som jag inte sett på hur länge som helst. Så då fick jag, Noel och Liam lite middagssällskap och det är ju alltid trevligt.
Nu är det klart det som jag ville bli klar med och det är då hallen, datarummet och storarummet. Det tar tid att grov städa och möblera om men bra blev det och nu får jag se hur länge jag vill ha det så här…
Inväntar Thomas som är uppe i Vadstena och är på något seminarium, det enda jag vet att det inte var till nunnorna han skulle till (han tycker väl det räcker med sin fru haha…) Fick ett mess innan där det stod att det var rena pensionärsträffen och han var yngst av alla… Ja, jag skrev tillbaks att har han inte något att konversera om så kan han alltid då prata om prostatan och de höga priserna på mjölk, ägg och andra råvaroprodukter för det brukar ju alltid gå hem (eller?)
alt
Idag tog jag mig i kragen och tog reda på om det fanns möjlighet för Noel att börja spela tennis och det fanns det. Det hette mini tennis och då använder de mjuka bollar och lägre nät. Så nu ska jag prata mig samman med Thomas och se om vi kan göra detta möjligt för Noel… Hoppas, hoppas och hoppas… Svårt när man jobbar som man gör för att få ihop tider men, men vi får se vad som händer…
Nu soffan, zappa mellan hv och andra kanaler… sen sängen!!!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.