Ny bil?

Idag kom Thomas hem från Linköpingsresan röd som en stucken gris. Så blir det när man när på golfbanan en hel dag utan att ha keps eller solkräm på sig och skallig som han är. Men det är bra för nu ser jag han i en folkmassa, Thomas lyser upp som en stopp skylt det gå inte ta miste på han.

När Thomas väl landat och vi sagt hej en stund var det dags att åka till veterinären för att lämna in Busan. På vägen ner dit testade jag ringa Outi och höra om hon ville vara ett litet stöd och det ville hon och även Tommy. Så skönt att ha med någon för lite kramar om de skulle behövas. Ja det var ju lite tårar som kom från både mig och Outi, Tommy hade nog bara lite allergibesvär. Det var en bra avslut ändå och hon somnade in så fint. Nu ligger hon redan begraven bredvid Nino och tittar ut över de sälla katt markerna. I morgon ska jag så några solrosfrön där när vi åker ner och hoppas att de kommer att blomma fint.

När jag var klar med det åkte jag hem och hämtade upp min kära familj för att sedan åka och titta på en ny bil. Vi har inte bestämt oss än utan ska tänka över helgen hur vi ska göra. den var fin och den var inte silvrig denna gång i så fall men det blir en V70 om det blir ny bil. Ja, som sagt var den var fin… hehe

Nu vart vi väldigt hungriga efter att ha tittat på bil så det var ju bara att åka till våt favorit ställe och hämta god mat, Hot Asia de är toppen det! Nu sitter jag här mätt, trött och go och väntar på att få gå och lägga sig. För i morgon så kommer det att bli en kanon dag på torpet med familjen och härliga vänner. Solen ska ju vara framme så jag har inte så många mer önskningar än att vi får vara friska.

Nu ska jag lägga mina små guld klimpar så de orkar med att göra morotsland och allt va de hittar på i morgon!

Det gäller att våga vara den man är och inte tappa modet för att man är den man är

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.