Ny Lap!

Idag så skulle Thomas åka och växla pengar åt mig och Annette vilket jag var jätte glad över att han tog på sig att göra. Jag skyndar hem och hämtar upp barnen i en fasligt snabb fart för att hinna hem och börja med middagen.

Väl hemma så installerade vi oss och barnen började leka lite på rummen. Efter en liten tanke stund kom jag till slut på vad jag skulle hitta på att äta oss mätta på. Kycklingklubba, klyftpotatis och sallad. Inte illa för att vara på en måndag va?! När jag stod där och nästan var klar började jag undra vart Thomas har tagit vägen. För inte hade väl Thomas växlat så mycket pengar att det skulle ta så lång tid.

Men jag kom snabbt av mig i  dessa tankar när det helt ovetande ringde på min mobiltelefon. Tog ett litet skut från golvet för och fann mig lika snabb och tog ett stadigt tag om mobilen. Såg att det var Thomas och jag svarade vänligt med en sockersöt röst ”hej gubbis”!

Hörde ett exalterat svar från andra sidan luren ”det fanns inga pengar kvar att växla så jag åkte och köpte mig en laptop” Öhh VA?!?! sa jag, inte några pengar kvar???

Det visade sig att växelpengarna på Forex var slut men det kom mer i morgon så Thomas tog sig en tripp upp till A6 och köpte en laptop. En blå liten laptop med ett extra batteri till i inköp. Hmm… Ja vad säger man?!

Thomas blev så sugen efter besöket hos sin lillebror Niclas i söndags att han kunde inte bärga sig mer. Det mest komiska i det hela är att han har en liten tendens att hävda att det är jag som behöver, vill ha en. Jo självklart vill jag ha en men inte nödvändigt vis på en gång och helst hade jag velat ha en grön, för det är så fin färg…

Men nu så har vi en blå liten och den kommer säkert att komma till nytta både för oss och barnen i framtiden. Bra att ha att spela upp film till barnen när det behövs eller när vi sitter i soffan jag och Thomas och vill surfa men ändå titta lite på tv under tiden.

Så nu sitter jag här mätt och go med en massa teknik prylar omkring mig lite här och där och är rätt nöjd med livet när jag tänker efter!

Alla vill över där staketet är som lägst. Den klokaste väntar tills alla andra har trampat ner det.

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.