Ny mobil!

 

Om ändå vädret kan bestämma sig lite, jag blir ju skogstokig när jag inte vet vad jag ska ta på mig eller vad jag ska tvinga på barnen för kläder.
 Det har ju varit lite blandat väder men man har i alla fall inte behövt ha någon vinterjacka på sig och det är ju positivt. Har inte lust med verken höst eller vinter än, jag är inte klar med sommaren, vi har liksom inte gjort upp än.
För middagen kom min kära väninna, en av mina äldsta vänner upp på en kaffe. Min lilla Skorpa, min Outi kom på ett litet glatt kaffebesök och jösses vad det var roligt att ses igen efter någon vecka ifrån henne. Ja, vi är lite som ”Drutten & Gena”, ”Lång & Lerhalm”, ”Lillstrumpa & Systeryster” och många, många fler… Som två sockor som hör ihop.
Efter detta lilla besök var det dags att göda mina små vilddjur, mina små battingar som är mest ute och leker nu för tiden. Mat och en kopp kaffe gjorde mammarika lite piggare och därefter packade jag in oss i bilen. Kamilla har upptäckt en ny lekpark, helt nybyggd nere vid Kålgården. Kamilla skulle dit med Noah så vi hakade på för att fördriva tiden lite.
Lekparken, ja jag fick en lite konstig magkänsla då den kändes som Telitabbisesland. Allt var i glada färger med små backar upp och ner och det som fattades var nog bara kaninerna som hoppar runt, ja kanske en och en annan blomma i plast då. Men barnen tog icke någon skada av detta utan snarare tvärt om, de lekte så som bara den och var nöjda när jag tvingade in dem i bilen för hemfärd. Det började ju att regna igen, en av de 326 gångerna som det har regnat idag. Men nu gav jag upp även om det åter igen bara var en liten skur med mycket vatten.
När jag sen var hemma och Thomas hade kommit hem ringde Kitty lite smått nervös. Hon hade förmodligen tappat sin mobil under promenaden med hundarna så jag fick ge mig ut i dalen men min mobbe och ringa. Men vi hörde inte ett ljud och när vi kom till hennes bil och jag ringde så låg den ju där på golvet och hånskrattade åt oss.
Detta var droppen för Kitty som har varit sugen på att köpa en ny, så vi tog oss ner till Media Markt, ja Noel ville följa med som smakråd med. Där fann hon sin nya telefon, den finaste telefonen Noel hade sett, en rosa Sony Erikson. Så nu har jag en glad storasyster med, skönt!
Nepp, dags att ta adjö av dagen för min del, i morgon väntar nya äventyr…
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.