Ny rottingsoffa!

Idag har jag fixat en ny soffa till torpet som ska stå under tak ute, det kommer att bli perfekt med en två sits soffa utanför dörren. Fick den av min snälla granne ovanför idag och pappa kom på oväntat kaffe och glassbesök i dag så det passade ju bra att han tog med sig den till torpet idag.

Har varit ute med grabbarna nu och Liam är pigg som en mört, men det kan ju bero på smärtlindringen. Fast jag tycker att allt har gått väldigt bra än så länge.

Outi var förbi på en lunch idag och fixade så att jag skulle få provspela WOW, få väl se om jag blir frälst. Det som fattas är ju tid som inte finns. Men lite kul var det ju att testa på det. Har det gratis i 10 dagar sen så får man allt betala om man ska spela vidare.

Funderar på vad jag ska fixa för kvällsmat till oss, har tappat både idéer och lust. Men vi får väl se vad de små hojtar efter…

I morgon ska jag och Liam följa med och hämta hem Kittys nya bil, det var på tiden. Hon ville sälja sin gamla till oss för 7000 men det finns roligare saker att göra för 7000kr och då inte lägga pengar på en gammal bil som behöver mycket omsorg.

En lögn är ingen lögn förrän sanningen kommer fram.

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.