Nyförälskad…

Helg för hela familjen Jonsson… Skönt!!

team rynkeby

Stella lyxade till det med att följa med pojkvännen Seppo till torpet redan idag, hon orkade inte vänta på mig och barnen.

kämpaMaken ska inte få känna av paradiset i helgen heller. Nepp, i helgen är det A6 som gäller och inte är det shopping han ska göra heller. Nej, det är helt sonika insamling för barncancerfonden igen. Vilket jag tycker är toppen,  även om vi önskat att han hellre vore med oss andra nere på torpet.

I dag vart maken på afterintejobbkväll med en före detta kollega. Kul för han, men så mycket roligare för mig när han kom hem. För då hade hans gamla chef följt med och gav han då ett presentkort till Anna Gretas.

kärlekSå nu väntas det en kväll med maken på en mysig restaurang på tu man hand. Kommer säkert bli nyförälskad igen, det blir jag titt som tätt. Oftast när jag kommer hem och ser att han har haft städmani (sker inte ofta, lika ofta som att vinna på triss). Men jag är alltid kär i han oavsett hans brister (har inga själv). Så att bli lite nyförälskad är ju toppen, hört att man blir mindre hungrig då ;)

I morgon är det då avslutning på tennisen för Liam och Noel. Men vi kommer att nyttja banorna lite i sommar och då ska hela la familia Jonsson spela lite tennis. Vi ska även ha skötseln en helg på Racketcentrum och då får vi spela gratis spel. Men vad gör man inte för barnens klubb?!

Ny erfarenhet för mammarika och pappa Thomas (kanske inte Thomas då hans  päron mer eller mindre har bott på tennisbanorna genom åren). Så vi ska sopa, klippa gräs och helt enkelt göra det lite fint under sommaren…

Men nu är det nog tid att hasa sig i säng, för i morgon vill jag inte vara trött. Vill utnyttja varenda minut på min lediga helg!!!

trevlig helg

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.