Nyser…

sniffBrr… det är så himla röset ute och inne för den delen med. Nyser och snorar om vartannat, trött och rastlös. Vet inte hur detta ska gå ihop alls. Började i alla fall att arbeta igen efter en lång ledighet från gruvan, det kändes skönt att vara igång igen även om snuvan gör sig väldigt mycket hörd.

Idag hade Noel på begäran bestämt att vi alla skulle äta frulle på Ikea, så fick det bli. Vi ställde klockan trots att vi alla var lediga idag (i morgon kommer verkligheten göra sig hörd för Liam och Noel, då är det tidigt och skola igen).

Så upp till Ikea, vi stod dock inte på låset utan kom si så där femton minuter efter öppning. Det var lagom med folk, knappt inga alls om man jämför med en fredag. Fast de trogna frullebesökarna vart ju på plats som vanligt och där ingår även sopförargubbarna… Och jag då!!!

Efter denna exklusiva frulle åkte vi hem för att Liam, Noel och pappa Thomas skulle åka till badhuset och ha skoj, de hade med sig Liams kompis Sam också, så Thomas lär väl leka för hela året som komma skall nu.

fryserSjälv går jag här hemma och nyser, fryser och snörvla. Rastlös och orkeslös, vet inte hur detta går ihop. Men lika bra att lyssna på kroppen, vila och ta det så lugnt det bara går. I morgon är det gruvan igen, så då går det inte vila därav passar jag på nu!

Nähä, nu kallar soffa tror jag allt!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.