Nytt hopp

Ja, då är det dags att testa nya maskinen. Jag har gått och blivit med Macbook Air, efter lång betänketid. Nu hat jag förhoppningsvis lite motivation igen att skriva av mig. Jag kan sitta vart jag vill och behöver inte sitta fast nere i gillestugan. I skrivande stund sitter jag upp i min favorit fåtölj, med tv påslagen.

När jag vart i shoppingmoode så passade jag på att förnya min mobil med. Nu har jag stigit i graden, från 10X till 11 något. Så duktig är jag på modeller. Men fin var den, ljusgrön precis som mina ögon. Känns vårigt och jag kan inte annat än bli glad när jag ser den… Eller pratar i den för den delen med!

Vad händer här i världen… En galning lös i Vetlanda, så nära oss. Skrämmande! Covid-19 som pågått runt ett år nu. Världen har vänts upp och ned, mänskligheten är sig inte lik längre. Thomas och Noel har åkt på skiten, tur i oturen så vart de inte sjukare än en vanlig influensa. Men jag ska inte sticka under stolen att jag är lite orolig.

Sen är det ju dags att ta vaccin, jag är inte emot vaccin men jag är väldigt rädd. Finns ju inte alls så mycket studier på covidvaccinet som jag hade önskat. I skrivande stund ringde min väninna i Löckna som tagit det och hon fick ju ett uppvaknade av vaccinet, eller snarare en lockdown kanske. Hon vart febrig, yr och lite borta där ett tag. Som tur är så är hon på fötterna igen och åter i arbete. Men det är ju gift som de sprutar in i en, så det vore väl ända konstigt om kroppen inte skulle reagera.

MacBook Pro 13" 4TBT Mid 2017 (Intel Core i5 3.1 GHz 8 GB RAM 256 GB SSD), Space Gray, Intel Core i5 3.1 GHz, 8 GB RAM, 256 GB SSD

Ja, nu blir det nudlar några dagar… eller veckor för att kompensera min dyra smak… Tur att svampsäsongen börja krypa sig närmare. Då kan vi leva på svamp… Ska bara hitta ett sätt att lura i resten av familjen den utsökta svamp som växer i vår fina natur.

Må väl alla

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.