Nytt kapitel hos fam Jonsson!

Nya tider på gräddhyllan…

Man vet inte vad som komma skall i livet, tur är väl det för jösses vad man skulle legat sömnlös om nätterna då.

Här händer det saker som man kanske inte riktigt trodde skulle komma så här, eller rättare sagt att vi skulle påverkat så det händer. Men så blev inte fallet och det kanske finns en mening med det också?!

 

Så vad som händer här framöver ska bli spännande, det kanske blir än bättre av vad vi redan har det.?! Eller så blir det tufft så in i norden, men vi är starka här på gräddhyllan i familjen Jonsson så det kommer nog något gott ur eländet som slog emot oss som ett bowlingklot.

 

 

Idag har jag i alla fall varit på en liten introduktionskurs på Kriminalvården, det var skojigt och intressant. Väntar även här med spänning om vad som komma skall och när jag ska sätta igång som övervakare?!

Förkylningen ligger tungt här, själv har jag fått någon slags högfärdshosta som är irriterande som en skock flugor på en koskit. Liam, ja det verkar som om han får leva med sin förkylning resten av höst och vintern… Ja, de två som är någorlunda piggelina är väl dammråttorna i hörnet som har bosatt sig här. Jag suger upp de och nästa gång när jag tittar är de där, så nu har jag gett upp hoppet på min sugare, min fina blåa sugare!

Lite försenad ankomst till paradiset, blir ju så när det oväntade händer. Så på torsdag ska vi äntligen åka ner och det ser jag så in i norden fram emot. Släppa allt vad verklighet är för ett par dagar och leka husmor med vedspis. Det är just det som jag ska göra. Ja, en massa böcker ska jag försöka plöja igenom på de få dagarna med, så det blir till att planera husmorsarbetet, vedhämtning och mjölkning av tjuren för att hinna med.

Undra om det finns en gnutta svamp kvar ute i skogen, för gör det de så får det hinnas med på mitt schema över saker som jag ska och inte ska göra i paradiset. Maken, han ska nog släppa allt vad som har funnits på axlarna och fundera över vad som komma skall, se till att det blir något bra utav det hela.

Och med detta så lämnar jag över mig från bloggen till sängen!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.