OB efter 18 & biltur i 200…

Nu är jag hemkommen efter en lång, lång dag på jobbet. Kvällen flöt på bra och jag zick zackade mellan alla raggarbilar nere på stan mellan brukarna. Men jag kom hem välbehållen utan raggar smör i håret och en Norrlands guld  i handen.

Efter 18 i kväll kom jag på att det var storhelgs ob, kul då kändes det som om det var värt att sitta på kontoret en stuns efter en avbokning. Jag hade så tråkigt att jag tog fram både dammsugare och svabb så nu skiner det och luktar gott till alla bst:are som kommer och ska jobba i morgon.

När jag avslutade mitt pass vidd 22 så fick jag åka med landstingsbilen hem och föraren var ju Marie. Ja hon hade då inget ägg under pedalen inte. Det vart 200 upp till Mariebo först för att lämna av en mobiltelefon i hennes palliativa team.Sen for vi eller flög vi raka vägen till Ekhagen i full spätta. Undrar om hon längtar till blåkulla och testar speeden lite?!?!?!

I morgon ska jag sova länge och det ser jag fram mot för det var ju länge sen och jag måste få sova i kapp mig lite. Sen måste vi inhandla lite påskmat för det har vi inte hunnit med denna vecka. Det har varit så fullt med saker att det känns som om vi mötts i dörren jag och Thomas.

Vi funderar på hur vi ska göra med företaget för vill Thomas ta över så är det grönt. Jag tycker det är så jobbigt att ta ett så stort beslut och vi har det ju bra nu men man vet ju inte det kan ju bli ännu bättre. Ja och sen kan det bli sämre och sen vet jag inte om jag är jätte sugen att jobba i det företaget i och för sig ska jag väl bara hoppa in lite vid behov men massor att lära sig. Ja vi måste diskutera detta över påsk för nästa vecka ska Thomas ge sitt besked… Huanamej vad det grämer mig detta!

När jag flög hem med Marie upptäckte jag att det var fullmåne ute. Den lös ju upp hela stan fattades bara en häxa på kvast och sen hade det varit som på film. Näe nu så ska jag hoppa in i duschen…

Människor är som viner; med åren blir de dåliga surare och de goda bättre.

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.