Oddset på att bli rik!

Men seriöst alltså!!!

Hur rik kan man bli på slager? Hur rik kan man bli på melodifestivalen?!

Tja, jag har svaret… Runt en hundring, helt rätt och slätt.

Men då förtäljer ju inte historien på att det är fyra som ska dela på den där hundringen som man lyckats tjäna ihop på melodifestivalen. Så om jag bara räkna mig själv så är det runt tjugofem svenska kronor.

Hur kan man vinna dessa gigantiska små summor då???

Ja, man åker och sätter en peng hos någon som har svenska spel, det gjorde jag och Outi sam tidigt som vi nog båda två hade en dröm om den stora vinsten.

Vi kollade oddsen och utgick ifrån att någon högoddsare skulle ta hem hela skiten… Gjorde det de då?? Nepp, det var en lågoddsare som Eric Saade som sjöng in sångfågeln. Och visst vart han värd det, för det är ju go i den som Noel säger. Ja Noel sa att när han ska bli stor så ska han vara Eric Saade när Eric Saade är sjuk, en ersättare helt enkelt. Gulligt värre!

Det fick mig att tänka så långt att om inte mammarika skulle hitta en liten ersättare för mammarika i egen hög person. Tänk va skönt när man är lite trött på gubben (som för övrigt är väldigt lätt att bli trött på) så sätter jag in min ersättare. Packa väskan och åker iväg ett par dar tills jag åter igen kan inta platsen som mammarika och fru Jonsson.

Men förmodligen går det väl inte att lösa, så det får väl räcka med Noels dröm om att bli Eric Saade då och då i framtiden.

Linda Bengtzing, ja henne strök vi direkt från oddsen… Vilken kyckling alltså… Pinsamt värre!!!

Men några mer som hade gett en massa kosing vart då Brolle, Vargas och Sanna. Ja sanna vart väl lite mitt i mellan då. Men vi satsade på dessa för tänk om, tänk om Sverige och juryn hade gillat dessa och de vunnit. Ja då hade det varit jag och Outi som suttit där med ett leende som inte går av stapeln.

Nu fick vi ju inte det utan vi fick titta i den tomma plånboken och gratta Eric. Hoppet om att vi kommer någorlunda i den stora tävlingen?!?!

Ja, det återstår att se… Men vi kan ju inte komma sist i alla fall för så dålig vart den ju inte!

Ja, undra vad man ska oddsa på nästa gång för att bli rik?! Det går ju ta mig tusan att oddsa på allt möjligt nu för tiden.

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.