Odör från liten…

Dagen till ända, rätt gött det.

Ja, det är helg som väntar i morgon efter en lång dag i gruvan. Men i min gruva har jag det rätt så bra, så en lång dag brukar inte alltid kännas så lång. Det kan ju i och för sig vara så att det nalkas trevligt sällskap på fredag kväll. Och… det stora ochet, har jag tur så kanske jag kan få glimten och möjligheten att dregla lite över Mikael Persbrans. Det ryktades ju att han kanske skulle komma till Sliver!

Men det säger jag ju inte till maken inte, får jag syn på han så köper jag en öl till maken och sätter han i ett hörn. Hämtar upp han när det är dags att gå hem igen och fortsätta vardagen och verkligheten… Ja, den är inte så illa den. Jag har ju dock min egen lilla make, nästan lika dan som Persbrandt!!!!

Undrar just vad Noel har ätit idag, för det luktar ju inte hallonbåtar av gasen som kommer ut från den lilla rumpan. Tur var väl att jag var inne på AnnaK och inhandlade lite Yankee vaxblock som jag nu eldar på för fullans hus. Så det är en blandning av gammal ärtsoppa och en doft av den ljuvligaste rena tvätten i datarummet just för tillfället. Noel har ju sin sovplats här medans hans rum håller på att ändra färg och form.

Jag är ändå förvånad att det kan komma en sådan odör från en så liten människa. Ja, inte bara liten, så himla söt och fin. Det märks och luktar vem som är far till Noel om man säger så, tur att mammarika luktar Yankee candle

På tal om färg och form så hade tapeterna till Noels rum kommit, så de hämtade vi upp efter gruvarbetet idag. Ska bli så himla spännande och se om jag lyckats även den här gången och välja bra val av färg och struktur… Mm, det såg coolt ut när man tittade på den lilla snutten som fanns i pärmen på Ekholms Färgcenter på A6, i verkligheten… Ja, det blir en surpris!

Började läsa en ny bok igår, den verkar spännande redan från sidan ett. Nu tänkte jag hoppa över några svenska kriminalromaner som annars ligger mig värmt om hjärtat och börja med lite Minette Walters. Det är ju kriminalroman från henne med, fast från England då…

 

 

Så det kanske ska läsas några rader nu innan det är dags för att blunda… Det blir ju en lååång dag i morgon!!!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

1 svar på Odör från liten…

  1. Åkarfrun skriver:

    Hmmm, samma sak här pruttandet i denna familjen kommer från pappan……Åh va roligt det ska bli att träffas! Kram från metropolen Take Mountain…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.