Odörer…

Segeryran har hållit i Liam hela dagen då han knallar runt med sin guldmedalj om halsen. Dessvärre har segeryran luktat skunk, inte för att han fuskat utan för att det har kommit baskilusker till gräddhyllans metropol, La Familias Jonsson.

Det luktar skunk, det låter och man behöver en toalett. Kan säga att det inte kommer genom munnen…

Nog talat om detta odörartiga som inte är kul!! Maken fick ringa till arbetet och sjukskriva sig tills i morgon, konstigt för han då det inte är många dagar kvar där borta han är nu. Men han har inte varit sjukskriven på de 10 år han vart nere i stan och jobbade så han kan gott och väl ta igen det nu.

Sitter och drömmer mig bort till Thailand, nu har jag verkligen fått blodad tand över det soliga förslaget min kära make kom på.

Det roliga i det var att vi hade tänkt fråga svärmor och svärfar om de kanske hade lust att följa med och nu sa Thomas att svärmor kanske var lite sugen på att åka med. Det hoppas jag de vill, skulle vara kanon och Liam och Noel skulle nog bli jätte glada med att få skvätta lite saltvatten på farmor!!

 

I morgon är jag ledig och det är la tur då läget är lite ostabilt i våra små magar. Så Liam och Noel får snällt vara hemma med mammarika och Pappa Thomas en dag extra. Hoppas innerligt att allt är okej på tisdag.

På tisdag ska vi åka hälsa på en ängel, en ängel som sakta tynar bort. Jag måste bara få ge en kram till och tala om att jag älska henne så mycket innan hon tar sin egen resa till en nivå som vi andra inte kan vara med på. Jag vet att hon kommer bli en underbart fin ängel som kommer vaka över alla oss. Hon är en person som alltid har en god tanke om alla!!!

Nu ska jag försöka sluta tänka på detta hemska. Ska lägga mina tankar i min bok som jag nu har börjat komma in i. ”Vredens Tid” av ”Stefan Tegerfalk”

Här kommer en kort resumé om vad boken handlar om…

En septembermorgon 2004 frontalkrockar två bilar på en glest trafikerad riksväg. Kollisionen är våldsam. Tioåriga Cecilia slungas ut genom rutan och är död innan hon slår i marken. Fem år senare får kriminalkommissarie Walter Gröhn ett förbryllande fall på sitt bord – en död taxichaufför och en förövare som inte har en aning om varför han begått brottet. Det första mordet följs av fler, alla lika brutala, och alla till synes lika oförklarliga. Tillsammans med den begåvade praktikanten Jonna de Brugge från Rikspolisstyrelsens särskilda utredningsenhet börjar Walter nysta i trådar som leder både bakåt i tiden och rakt in i det svenska rättssystemets hjärta. Sanningen de närmar sig är lika osannolik som fruktansvärd och när Walter fråntas fallet ställs allting på sin spets. Snart tvingas han in i ett spel med både sin egen och Jonnas framtid som insats.

 

Sov gott alla där och glöm inte bort de små stunderna, de är unika har jag nu fått erfara!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.