Ö.B & lite fattigare…

Nu har jag varit och inhandlat en massa behövande produkter och säkert en och annan icke behövande har slinkigt ned i vagnen. Men det finns så mycket bra på Ö.B och när jag väl åker dit är det lika bra att köpa upp ett lager i fall det blir torka i något skåp här hemma.

Till Thomas fasa har jag nu åter köpt en massa schampo och sköljmedel för ett helt Company men jag gillar att veta att jag inte strå utan en dag när jag måste tvätta en tvätt.
 
Noel har varit på besök hos Kitty och än nu på väg hit igen och Liam är på fröskolan och jag ska snart hämta hem han för att sen umgås och mysa lite innan kvällen kommer. Då ska vi åka upp till stadsparken och grilla, barnen ska leka och tjoa sig trötta tills det är läggdags vilket blir senare än vanligt kan jag tro. Kul att träffa alla goa och glada vänner och umgås gemensamt när våren firas in.
 
Dags att förbereda lunchen för att sedan ta tag i allt annat jag ej hunnit med under veckan…
 
Japp alla är välkomna på lite grill, ta med eget men dela gärna med Er av det glada humöret Ni har med Er!
Skjut inte upp sådant till i morgon som precis lika gärna kan skjutas upp till i övermorgon.
 

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.