Ögonen är som två grustag…

 

Trodde aldrig jag skulle säga det men fy tusan vad skönt med svalare väder och fy tusan så skönt det vart med lite regn. Det var ju inte bara gräsmattan som höll på att bli fnöske utan hela bunten här. I natt har ju det varit behagligt och täcket gick ju lägga på sig en stund utan att försmäkta av hettan och luftfuktigheten som varit.
Vaknade av en puss från Noel idag, ett riktigt gott uppvaknande må jag säga. Nu sitter jag här nere med barnen och hör ljudet från barnprogrammen. Men inte bara det ljudet utan från Outi som ligger på soffan och sover. Jag tror hon smugit sig ned under tidig morgon då det blev varmt med tre i sägnen, ja inte bara varmt utan trångt. Fast vetti sjutton om det är mer plats för henne nu, för nu sitter det en Alexander över henne och så lilla Stella som har burrat ihop sig på magen och bestämt sig för att sova vidare. De kanske till och med sover i kapp?!?
Idag blir det till att baka lite tårta, två stycken för inte vill jag att den ska ta slut. Idag kommer ju Ida med familj och Ida fyllde ju lite mer tant igår. Så då får vi fira henne helt enkelt här när inte vi kan åka till henne…
Tja, om jag inte skulle ta och gå upp igen och morna klart lite i sängen jag har ju trots allt semester?!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.