ögonproblem…

Kan inte fatta vad det är för fel på mina ögon alltså. Nu har jag haft ont i tre dagar och nu börjar det göra ont i båda, innan har det bara varit i ena ögat. Det känns som om jag har fått några smockor och det är helt ömt. Kan inte ens måla på ögonskugga för jag är så öm på ögonlocken och omkring ögonen.

Har i kväll besökt Habo och andats in lite alpluft utåt landet. Johanna är på besök från Lexan och då passar jag på att besöka henne, det är så sällan vi ses ju. Lika kul varje gång och lika mycket att prata om varje gång för den delen med hehe…

Thomas har överlevt dagen p jobbet och verkade inte alls så trött som jag trodde att han skulle vara idag. Nu är han över hos någon annan som bor i föreningen och ställer in hennes tv kanaler, en hjälpsam man har jag allt hittat och det är ju en bra egenskap!

I morgon så ska jag få besök på eftermiddagen, eller Liam ska få det. Marie kommer för att ge Liam en födelsedagspresent, det tycker jag är väldigt snällt. Så då tänkte jag passa på att bjuda på lite middag när hon kommer för då har Marie jobbat en hel dag och kan behöva lite energi i kroppen.

Har skickat ett mejl om en cykel till Liam, hoppas att den finns kvar på blocket. Vore ju toppen att hitta en finna en fin begagnad så vi slipper att betala för en ny… Ja, vi får se i morgon om jag fått svar på mejlet.

Nu blir det horisontellt läge, alltså lite soffa innan sängläge som också är horisontellt när jag tänker efter…

 

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.