Öm som bara tusan…

Jag är så öm i kroppen nu efter denna massage…

I natt när jag sov så vaknade jag varje gång jag skulle vända mig om för varenda lite muskel eller va de nu är känns i kroppen. Men jag ska inte klaga, jag har ju längtat efter denna avkoppling länge nu. Sen går det ju över snart så jag får väl ta och stå ut och se glad ut.

Önskade så att jag vore ledig idag men verkligheten kom på mig och det är bara att bita i det sura äpplet och åka till jobbet och även se glad ut där!

Men i kväll ska jag mysa för mig själv när jag kommer hem, tror allt att jag ska köpa med mig köp mat och sen ligga i soffan och glo på en film. I morgon ska jag ta mig en sov morgon som heter duga, jag börjar ju sent och hinner med att både sova, sola och fixa inför hemkomsten för resten av familjen.

Får sms av Kitty och Alice som är ute och tältar över helgen. Kitty har ju köpt ett nytt tält som hon var sugen att testa innan grand final när vi alla åker… De har det jätte varmt och det är väl tur för vem vill ligga i ett tält och frysa??

Näpp, nu är det arbete som gäller…

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.