Önskar bomull i öronen!

Ja, det där med att kvinnor pratar mer än män håller jag ju inte med om. Men idag så kan jag ge med mig om det en stund då men bara idag. För det är just det jag har gjort idag, pratat så att munnen vart helt torr. I detta har jag då även lyssnat så att mina öron är bedövade och önskade en stund även att jag hade en bomullstuss att stoppa i öronen.

Ja, det här har jag inte valt själv att det skulle vara så utan att det ingick i mitt jobb idag och nu är jag väldigt glad över att vara ledig i morgon och hoppas på tysta barn. Det ska till och med just nu i denna stund i alla fall bli skönt att vara själv på kvällen när Thomas jobbar. Har nog aldrig känt så men i kväll gör jag det och jag hinner väl säkert ändra mig tills i morgon.

Fast i denna tjötande arbetsdag har jag ju även haft kul samtal, Malin har ju varit en rolig donna att umgås över lite några koppar kaffe som hunnit slinka ner under dagen på kontoret. Ja jag känner mig väldigt disciplinerad med idag för jag började arbeta långt innan min arbetstid, jösse jag måste vara lite tokig i alla fall. 

Ja vad har hänt mer idag, jo jag tog ju en väldigt god lunch med Malin innan jobbet. Vi åt på Chili Thai och det smakade lika gott idag som innan. Kan nog aldrig bli trött på den maten som de bjuder på där. Träffade ju Annette en tiondels sekund med på kontoret men hon hade ju det lite lyxigt och slutade innan jag knapp han säger tjo hopp…

Kom hem till en glad Thomas, ja han är glad för att han har hållit på med datorer och sladdar. Den gubben är lätt att göra glad ska Ni veta inte möe som deppar hos Thomas inte. En gång när jag var och handlade mat på coop så köpte jag en lite skruvmejsel och en sladd bara för att göra han glad. Inte visste jag om han hade någon användning för det men jag chansade. Å det må jag säger en gladare Thomas än då det är sällan. Så en sladd och lite teknik prylar räcker långt för att få det både dammsugit, diskat och bäddat hemma. Bra med mutor, precis som med barn och lördagsgodis.

På torsdsag ska jag och barnen åka till Knivshult och ha det skoj. Hoppas att vädret är okej så att vi kan vara ute lite och mysa i skogen. Det ska bli kul för barnen att få träffa Nova igen nu var det ju ett tag sen.

 

Jag förstår inte varför TV ber om ursäkt för tillfälliga avbrott, men aldrig för de ordinarie programmen.

 

 

 

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.