Önsker Er en härlig midsommar!!!

 

Wow, vilket underbart väder det har varit idag och då har jag inte varit ute så mycket som jag kanske hade önskat att jag borde ha varit…
… Anna, Lukas och Linn kom hit i förmiddags för att de skulle få leka av sig lite, nu var det väldigt länge sedan vi sågs. Sen hade Anna och jag planerat en tripp till Ikea, dels för att inhandla lite saker och sen för att inta en Ikea lunch med barnen. Sagt och gjort och några pengar fattigare så kom vi alla ut från Ikea efter några timmars underhållning med shopping och förda.
Hem hit igen sen hela glada gänget för att fortsätt leken fram till tidig kväll då även min make, min kära goa make kom hem glad över att gått på semester. Vid 18 tiden åkte Anna och Company hem och Thomas körde mig och Liam till Kamilla, Noah och Sarah för att tjöta lite skit för även det var super länge sen då Kamilla jobbar häcken av sig nu för tiden.
Noel åkte med Thomas för att inhandla midsommarmaten som vi ska ha med oss i morgon och sen kom de efter att ha tvättat bilen på vägen, vilken man och han är mig!!! Kamilla var generös och bjöd mig på ett glas rött, mat till barnen och Thomas gick och köpte en kebab till mig och han själv då vi inte hade intagit någon mat sen Ikea och jobb.
Nu är vi hemma sen någon timme, har hunnit med massor. Bland annat dammsugit upp halva grusplanen som av någon konstig anledning hade hamnat i Noels byxor, ja till och med innanför kalsongerna som sen trillade ut över hela mattan och tv rummet.  Soporna är ute och disken borta, det kan inte bli bättre ju, eller det var rätt gott att sitta i soffan med Thomas och bara glo rakt fram efter en lång, lång dag.
Natten som ha varit var ju inte den bästa för min del då den har bestått av mer vakentid än sovtid, men jag ger inte upp och hoppas på en bra sömn i natt så jag blir piggelin tills i morgon då vi ska fira in midsommar i goda vänners lag!
Med det här önskar jag Er alla En Riktigt God Midsommar!!!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.