ÖVA mammarika!!!

 

Idag har jag jobbat och det har varit en bra men ack så regning dag. Fast jag deppade inte så mycket för det men vid 15 tiden kände jag att energin började sina. Men en kopp på kontoret med Annette så gick tanken upp på lite över hälften och jag orkade dagen ut.
Hem sen för att hämta upp mina tre favvo killar, for raka vägen ner till Sportex och inhandlade åter igen ett par nya pjucks till Liam. Han sliter skor som andra byter kalsonger, fort går det och nu satsade jag på ett par Adidas skor och hoppas verkligen de håller.
Noel, ja han gick inte lottlös från affären utan fick sin första tennisrack och det var han stolt till. Hoppas nu bara att det kommer bli kul till hösten då han ska sätta igång på allvar.
Utöver detta har Thomas och jag slagit på stort och bokat biljetter tillsammans med Outi och Tommy en konsert med ”Volbeat” i oktober. Det ska bli super kul och jösses vad jag ska vara kultiverad i höst.
Förutom det ska jag och Anna med ett gäng tjejer gå på ”Ladys Night” när de kommet till Jönköping den 19 november och sist men inte mins så ska jag även gå på teater med jobbet den 27 eller 28 oktober så nu ska mammarika bli kultiverad ända ut i fingerspetsarna… Mumma så kul!
Sitter här och försöker lära mig mitt nya Fotprogram som jag precis har installerat och det är skit svårt om jag får säga det själv, sen gör ju det inte bättre att allt är på engelska heller. Så ÖVA mammarika, öva!!!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.