Överraskad som bara den!

Det blir inte som man tänkt sig alltid men bara för det betyder det inte att det behöver vara dåligt!

Idag så hade jag tänkt göra lite suprise för familjen med det blev inte så, det slutade med att vi alla blev överraskade i stället. Dagen flöt på, ja hela förmiddagen städade jag det som behövdes göra och var akut. Sen ringde Ida och hon skulle med basse till läkaren, så då fick Siri komma hit och leka till Liam och Noels glädje.

Efter deras besök kom Ida och Basse hit upp och sen väntade vi på pappa Thomas som hade köpt med sig hamburgare och bröd som vi stekte till här till kvällsmat. Precis när sista hamburgaren var stekt så ringde det på dörren helt plötsligt…

… Där stod min kära svåger med ett leende på läpparna och det vart inte bara jag som blev glad, utan alla blev jätte glada. Så Stefan måste ha känt doften av mat för det var ju så tajmat. Även Stefan blev mätt och glad, barnen fick bada och sen var det dags för familjen Strandqvist att åka hem för att natta de små liven.

Liam bumsade i säng och slocknade väl på mindre än fem sekunder men Noel höll på som vanligt med sitt innan han kommer till ro. Så när Stefan åkte lite efter 20 tiden så var Noel vakne och fick en liten extra kram av favorit bus… Sen somnade Noel in gott och skönt.

Nu tog jag fram mitt lilla städ kit igen för det vart lite och fixa även om hag städat hela förmiddagen. Går ju inte ha kvar alla rester efter en sådan här fest…

Nu väntar Thomas på att Lyxfällan ska börja och jag ska nog göra mig i ordning för sängen om en stund. Jag är så glad med för jag ska flexa ut hela kvällen i morgon från jobbet. Har så många avbokningar att det gick och göra. Men först så ska jag på utbildning på förmiddagen sen åker jag och hämta upp Liam från förskolan för att åka vidare till tandläkaren. Därefter så hämtar jag hem Noel och sen firar vi helg. Ja, kanske inte jag för jag ska ju jobba hela helgen och Thomas ska också jobba lördag men för barnen blir det ju helg.

Mamma kommer upp och passar Liam och Noel på lördag så de får väl en kul dag tills pappa Thomas kommer hem, jag har ju oturen att jobba till sena kvällen jag och sen hela söndagen. Fast det brukar ju alltid gå rätt fort när man väl är på ålats så jag ska inte klaga!

Nu måste jag försöka mig på lite ”FARKLE” igen för nu har även Outi gått över mitt resultat och det gillar jag inte!!!

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.